Tommy Reinås

Tommy Reinås

onsdag, 16 mai 2018 13:36

Vi leverer både Wordpress og Joomla

Hell Communication leverer nå nettsider basert på både Wordpress og Joomla. De fleste kunder vil nå ha Wordpress - derfor leverer vi dette også. Siste lansering av en wordpress side kan du se her http://www.byggfagtrondheim.no/

 

onsdag, 10 mai 2017 23:08

GRÜNDER I MAGEN?

Drømmer du om å starte eget firma? Da er det lurt å tenke på fire ting: domenenavn, firmanavn, varemerke og nettside. Hell Communication kan hjelpe deg med alt dette.

mandag, 01 mai 2017 19:50

Blues in Hell med nye nettsider

Hell Communication har nettopp lansert nye nettsider for Blues in Hell. Dette er det 7 året av vi leverer nettsiden til et av de viktigste kulturelle fyrtårnene på Stjørdal, Blues in Hell. 

onsdag, 22 februar 2017 09:54

Vi har endelig lansert nye nettsider

Etter 3-4 år hvor egen nettside har blitt forsømt, da vi alltid har prioritert betalende kunder, har vi nå endelig fått tatt en makeover på egen nettside. 

Vi har fokusert på å vise mer bredden i de tjenester og den kompetansen vi innehar. Samt vi har fokusert på å vise fram et utvalg av våre fornøyde kunder. 

Bloggen er viktig, her vil vi komme med generelle råd og tips ift digitale medier. Men de mer spesifikke rådene vil vi gi til våre kunder via nyhetsbrev. 

tirsdag, 21 februar 2017 09:54

Er din nettside mobilvennlig ?

Test hvor lett besøkende kan bruke siden din på mobilenheter. Bare skriv inn nettadressen til en side for å se resultatene.

onsdag, 22 februar 2017 09:54

Google gir deg innsikten som teller

I Google Analytics kan du ikke bare måle salg og konverteringer, men gir også fersk innsikt i hvordan besøkende bruker nettstedet ditt, hvordan de ankom på nettstedet, og hvordan du kan få dem til å komme tilbake.