Google gir deg innsikten som teller

I Google Analytics kan du ikke bare måle salg og konverteringer, men gir også fersk innsikt i hvordan besøkende bruker nettstedet ditt, hvordan de ankom på nettstedet, og hvordan du kan få dem til å komme tilbake.

 

Analyseverktøy

Se nærmere på dataene dine. Standardrapporter gjør det enkelt å måle og forstå deltakelsen på nettstedet ditt. I tillegg kan du med bare noen få klikk lage tilpassede rapporter, besøkssegmenter og identifisere viktige data som du kan dele med andre.

Rapportering i sanntid: Mål aktivitet mens den pågår

Se hvor mange personer som er på nettstedet ditt akkurat nå, hvor de kom fra og hva de ser på. Med rapportering i sanntid vil du vite om nytt innhold på nettstedet er populært, om dagens markedsføring får trafikk til nettstedet ditt, og du kan se den umiddelbare effekten av skriving på Twitter og blogginnlegg.

Finn ut mer

Tilpassede rapporter: Definer informasjonen du vil analysere

Lag din egen beregningsoversikt på noen få minutter. I stedet for å se gjennom alle dataene har du umiddelbar tilgang til svarene du trenger. Opprett rapporter som skal deles med kollegene dine, og formidle oversikten som skal deles.

Finn ut mer

Egendefinerte variabler: Opprett og analyser dine egne tilpassede segmenter

Egendefinerte variabler hjelper deg med å forstå kundenes segmenter og finne ut hvor engasjerte de er på nettstedet ditt. Med egendefinerte kan du tilpasse Google Analytics og samle kundedataene som er viktigst for bedriften.

Finn ut mer

Avansert segmentering: Analyser bestemte deler av trafikken på en enkel måte

Hvorfor resulterer enkelte besøk i et salg på USD 150, mens andre ikke gjør det? Du kan finne det ut ved hjelp av avanserte segmenter. Bruk forhåndsdefinerte segmenter som «Besøk med konverteringer» eller «Organisk trafikk», eller opprett dine egne segmenter. Analyser individuelle segmenter, eller sammenlign et antall segmenter i alle rapportene.

Finn ut mer

Oversikter: Organiser, overvåk og del resultatindikatorer

Start med en generell «Resultatindikatorer for firma»-oversikt, som innbefatter de viktigste resultatindikatorene for organisasjonen. Opprett en SEO-oversikt for søkemotoroptimalisering. Alle oversikter kan dras og slippes, er fullstendig basert på moduler, og er svært enkle å tilpasse.

Finn ut mer

Visualisering: Finn ut hvilken bane besøkende tar gjennom nettstedet ditt

I Google Analytics får du en rekke visualiseringsverktøy, inkludert Flytvisualisering og Analytics for sider. Flytvisualisering-rapporter analyserer skrittene en besøkende tar på nettstedet ditt. Med Analytics for sider får du et visuelt inntrykk av hvordan brukere interagerer med sidene din. For å gjøre det enklere å analysere, har vi innebygd en rekke diagrammer for å vise informasjon på den måten du ønsker å se den.

Deling: Nå kan alle i organisasjonen samarbeide

Databasert beslutningstaking fungerer best når teamene dine kan dele informasjon på en enkel måte. Med delingsverktøy i Google Analytics kan teamet som kjøper søkeord, arbeide problemfritt med SEO og innholdsteamene. Bruk funksjonen Observasjon og varsler til å finne uventede endringer og varsle kollegene dine. Merk viktige aktiviteter i kontologgen slik at andre kan se dem. Utvikle og del tilpassede oversikter for beregningene som er viktige for bedriften, på en enkel måte.

Programmeringsgrensesnitt og tilpasninger – det er dine data, formater dem slik du ønsker

Det finnes programmer, programtillegg og funksjoner som kan tilpasses, slik at du kan få hjelp til å integrere Google Analytics i organisasjonens arbeidsflyter. Dra nytte av løsninger fra tredjepart, eller opprett dine egne apper ved hjelp av Google Analytics-programmeringsgrensesnittet.