16
mai

Vi leverer både Wordpress og Joomla

Hell Communication leverer nå nettsider basert på både Wordpress og Joomla. De fleste kunder vil nå ha Wordpress - derfor leverer vi dette også. Siste lansering av en wordpress side kan du se her http://www.byggfagtrondheim.no/
03
jul

Hell Communication søker ny "altmuligperson"

Hell Communication søker etter enda et nytt hode på laget. Vi søker en "altmuligperson". Du bør både være litt grunder, litt webutvikler, litt selger, litt rådgiver og ha god ordenssans. Om du er B menneske - så vil du ikke skille deg ut :)
10
mai

GRÜNDER I MAGEN?

Drømmer du om å starte eget firma? Da er det lurt å tenke på fire ting: domenenavn, firmanavn, varemerke og nettside. Hell Communication kan hjelpe deg med alt dette.
01
mai

Blues in Hell med nye nettsider

Hell Communication har nettopp lansert nye nettsider for Blues in Hell. Dette er det 7 året av vi leverer nettsiden til et av de viktigste kulturelle fyrtårnene på Stjørdal, Blues in Hell. 
22
feb

Vi har endelig lansert nye nettsider

Etter 3-4 år hvor egen nettside har blitt forsømt, da vi alltid har prioritert betalende kunder, har vi nå endelig fått tatt en makeover på egen nettside. Vi har fokusert på å vise mer bredden i de tjenester og den kompetansen vi innehar. Samt vi har fokusert på å vise fram et utvalg av våre fornøyde kunder.…